Apeaksoft Android Data Recovery for Mac

Apeaksoft Android Data Recovery for Mac

Herstel verwijderde foto's, contacten, berichten en meer van Android-apparaten v

Apeaksoft Android Data Recovery voor Mac kan niet alleen verwijderde tekstberichten, foto's, contacten, video's, audio's en meer bestanden ophalen, maar kan ook een back-up maken voor de bestanden op Android-apparaten. Bovendien kan deze...Lees de volledige beschrijving

Herstel verwijderde foto's, contacten, berichten en meer van Android-apparaten v

Apeaksoft Android Data Recovery voor Mac kan niet alleen verwijderde tekstberichten, foto's, contacten, video's, audio's en meer bestanden ophalen, maar kan ook een back-up maken voor de bestanden op Android-apparaten. Bovendien kan deze software alle Android-apparaten ondersteunen, zoals Samsung Galaxy Note 5/4, Samsung Galaxy S6, HTC M9 / M8, LG, Sony, Google-telefoon, ZET, Huawei en meer Android-telefoons. Trouwens, het is zeer compatibel met Android OS tussen 2.1 en 5.1.

Belangrijkste kenmerken:

1. Herstel verwijderde foto's, contacten, video's en meer datum van Android-apparaten
Deze Android Data Recovery Mac kan je helpen verwijderde contacten, berichten, oproeplogs, sms, foto's, video's, audio's en meer bestanden te herstellen voor Android-telefoons zoals Samsung, HTC M9 / M8, LG, Sony, Google phone, ZET enzovoort .

2. Herstel Android-gegevens van de interne SD-kaart
Android File Recovery Mac kan de gegevens op de interne SD-kaart ophalen. Bijvoorbeeld, als u een back-up hebt gemaakt van uw sms-berichten op uw SD-kaart, maar om een ​​of andere reden bent u ze kwijtgeraakt. Met deze software kunt u ze vervolgens terughalen en op uw computer opslaan.

3. Snel herstellende snelheid en eenvoudig gebruik
Android Recovery Software voor Mac kan u helpen om uw verloren gegevens in korte tijd te herstellen. U hoeft alleen uw Android-apparaten aan te sluiten op de computer en uw USB-foutopsporingsmodus te openen en vervolgens de bestanden te kiezen die u wilt herstellen.

4. Bekijk een voorbeeld van de gegevens voordat u deze herstelt
Met deze Android Data Recovery Software voor Mac, kunt u een voorbeeld bekijken van alle verwijderde SMS-berichten, contacten, foto's, bellijst en meer. Vervolgens kunt u beslissen om welke bestanden op de computer te herstellen. De software kan u ook helpen de verwijderde gegevens van de bestaande door verschillende kleuren te onderscheiden.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Apeaksoft Android Data Recovery for Mac

Download

Apeaksoft Android Data Recovery for Mac 1.1.8

Beoordelingen about Apeaksoft Android Data Recovery for Mac

×